Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде е номера на боята ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

туй под кората явно е нещо друго, щото 8 цифри за цвят на боята е лееко множко
    прави бяхте - лепенка отляво на багажника, пише:
    Colour : Grigio chiaro met.
    Colour code : 612 / A

направо са се чудя сутринта двама човека къде гледахме
    благодаря ви
    Alfa Romeo 146 JTD

Comment

кода

Като отвори багажника обиколи ли капака отстрани? Лепенка е не е пластина и е с буквен и цифров израз- пише-COLORE и CODE,другия вариянт дя е отлепена или премахната-тогава при бояджиите те имат мостри за сравняване! Успех!
      Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

кода

Като отвори багажника обиколи ли капака отстрани? Лепенка е не е пластина и е с буквен и цифров израз- пише-COLORE и CODE,другия вариянт дя е отлепена или премахната-тогава при бояджиите те имат мостри за сравняване! Успех!
        Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

По принцип веротността да ти уцелят боята по тоя номер не била много голяма съм чувал По-добре, както предложи колегата, да я направи някой бояджия.
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

По принцип веротността да ти уцелят боята по тоя номер не била много голяма съм чувал По-добре, както предложи колегата, да я направи някой бояджия.
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

!

Първоначално публикувано от trustworthy
              Абе така е но скоро ходих при тях за боя за спойлера и ми казаха,че за 100гр.не дават гаранция за улучване ,затова поръчах 250гр,че да ми остане и за предната броня...един цървул си беше паркирал теглича в нея

Comment

!

Първоначално публикувано от trustworthy
                Абе така е но скоро ходих при тях за боя за спойлера и ми казаха,че за 100гр.не дават гаранция за улучване ,затова поръчах 250гр,че да ми остане и за предната броня...един цървул си беше паркирал теглича в нея

Comment

аз като купувах боя за моята, казаха, че им трябва номера, за да тръгнат от някъде с напасването на цвета
                  и в рокендрола поне нямаше проблем със 100те грама нацелване
                  Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                  AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

аз като купувах боя за моята, казаха, че им трябва номера, за да тръгнат от някъде с напасването на цвета
                    и в рокендрола поне нямаше проблем със 100те грама нацелване
                    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Като отвориш багажника, от лявата страна на капака на багажника има стикер..там го пише(поне при мен)...сигурен съм , защото е пробвано и боята от този номер 100% съвпада
                      Alfa Romeo 146 1,9 JTD-Be yourself!

Comment

Като отвориш багажника, от лявата страна на капака на багажника има стикер..там го пише(поне при мен)...сигурен съм , защото е пробвано и боята от този номер 100% съвпада
                        Alfa Romeo 146 1,9 JTD-Be yourself!

Comment

капачката на резервоара им откарваш и те знаят....

Comment

номера на боята е и на двете места и на вратата на багайника отлявата врата и отдясно на резервната гума

Comment

Working...
                            X